DEPENDANCE ZOETERMEER | DIERENSPECIAALZAAK 'T DIERENPARADIJSAdres:
Dorpsstraat 136
2712 AD Zoetermeer
079-7900060

Let op: Vanwege het Corona beleid werken wij voorlopig op alleen op AFSPRAAK, hierdoor vervallen onze spreekuren !

Vanaf 30 septemver hanteren wij een MONDKAPJESPLICHT op al onze locaties en vaccinatie-acties voor zowel klanten, artsen als assistenten.

In verband met Covid-19 en personeelsonderbezetting zijn wij genoodzaakt om de telefoon eerder door te schakelen naar de spoedkliniek
Rijswijk Anicura:
-Ma,di,do,vr vanaf 17:00 uur
-Wo vanaf 16:00 uur
-Za vanaf 13:00 uur
Mocht u ons nodig hebben zijn wij bereikbaar vanaf 8:30 uur. Voor niet spoedeisende vragen mag u ons mailen naar info@drwoof.nl.

Inloopspreekuur:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 15.30-16.45 uur
Woensdag: 15.30-16.45 uur
Donderdag: 15.30-16.45 uur
Vrijdag: 15.30-16.45 uur
Zaterdag: 10.00-11.15 uur


Operaties op afspraak:

Donderdagochtend

Voor voeding kunt u altijd terecht binnen de openingstijden van de winkel.

Telefonische breikbaarheid:
Maandag: 8.30-19.00 uur
Dinsdag: 8.30-19.00 uur
Woensdag: 8.30-19.00 uur
Donderdag: 8.30-19.00 uur
Vrijdag: 8.30-19.00 uur
Zaterdag: 9.00-14.00 uur en 14.30-17.00 uur

Voor spoed zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.

Behandelingen

Zoekt u een vakkundige en voordelige dierenkliniek in Zoetermeer voor een consult of behandeling van uw hond, kat, konijn, fret of cavia? Neem dan contact op met Dr. Woof! Bovendien kunt u bij een spoedgeval met uw huisdier onze spoeddienst bellen.

U kunt tijdens het inloopspreekuur in onze dierenkliniek in Zoetermeer zonder afspraak terecht voor een consult, chip, vaccinatie, urine- of huidonderzoek van uw geliefde huisdier. Op afspraak verrichten wij een bloed- en fecesonderzoek en castratie of sterilisatie van uw kat of hond, Dr. Woof! heeft dieetvoeding van alle merken en u kunt na (telefonisch) overleg medicijnen ophalen voor uw huisdier. Bij Dr. Woof! bent u verzekerd van laagdrempelige dierenhulp in de buurt, met een uitstekende service en tegen een scherp tarief. Zo blijft uw hond, kat, konijn, fret of cavia gezond.

Tijdens het inloop spreekuur bent u zonder afspraak welkom voor:

 • consult
 • chippen
 • vaccineren
 • urineonderzoek
 • huidonderzoek

Verder behandelen wij uitsluitend op afspraak voor:
 • castratie kater
 • bloedonderzoek
 • feces-onderzoek
 • Sterilisatie poes
 • Sterilisatie teef
 • Castratie reu

Verder kunt u bij dr. Woof! terecht voor dieetvoeding van alle merken. (Niet alleen tijdens de spreekuurtijden maar binnen de gehele openingstijden van de winkel.) We adviseren hiervoor met ons te bellen zodat wij kunnen zorgen dat het aanwezig is. Ook kunt u medicijnen komen ophalen, dit is uitsluitend na (telefonisch) overleg mogelijk.

Dr. Woof! team

Mijn naam is Wendy Dijkstra en ik werk sinds januari 2015 bij dierenkliniek Dr. Woof!. Na mijn afstuderen in 2004 in Utrecht heb ik bij diverse dierenklinieken gewerkt.  Aanvankelijk heb ik naast gezelschapsdieren ook paarden behandeld. Gaandeweg  ontdekte ik dat, hoewel ik paarden nog steeds prachtige dieren vind, mijn interesse als dierenarts het meest uitgaat naar de gezelschapsdieren. Hierin vind ik voldoende uitdaging tot verdere kennisverdieping.
Mijn naam is Kathy Logemann en ik werk sinds het voorjaar 2013 als dierenartsassistente-paraveterinair bij Dierenkliniek dr. Woof! Ik ben mijn hele leven al gek met beesten; ik heb 2 superleuke (en ondeugende) ruwharige teckels, 2 grasparkieten en een cavia en in mijn vrije tijd ben ik graag met paarden bezig. Naast mijn diploma paraveterinair dierenartsassistent ben ik sinds september 2013 ook gediplomeerd trimster en heb ik ook mijn eigen Trimsalon De Hondenhoek in Bergschenhoek.
Hallo, mijn naam is Ineke en ik heb de opleiding professionele Bachelor in de bio-agrotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg, gedaan in Gent te België. Ik heb een aantal jaar in België gewoond, waar ik helaas geen werk heb kunnen vinden als dierenartsassistente. Uiteindelijk heb ik besloten terug naar Nederland te verhuizen. Na mijn verhuizing vond ik binnen 2 weken gelukkig wel werk als dierenartassistente en werk nu sinds maart 2016 met plezier bij Dr Woof!
Mijn naam is Lizzy Doejaaren en ik werk sinds november 2015 bij dierenkliniek Dr. Woof!

Daarvoor was ik er al regelmatig te vinden als stagiaire en invalkracht. Nadat ik mijn studie dierenartsassistente paraveterinair op het Maaslandcollege heb afgerond, ben ik er vaste kracht geworden. U kunt mij tegenkomen op de locaties in Rijnmond, Rijswijk, Zoetermeer(laparoscopisch steriliseren) of op een van de entingsacties.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond (een eigenwijze Bullmastiff), spreek ik af met vrienden of ben ik te vinden in de sportschool.

Wie weet tot snel in de praktijk!
Toen ik in 2009 startte met mijn studie diergeneeskunde wist ik na de eerste dag al; dit is echt wat voor mij; en ik heb er hierna nooit spijt van gehad.
Na mijn afstuderen in 2016 heb ik eerst ervaring op gedaan in een andere kliniek, waarna ik bij dr Woof begonnen ben. U kunt mij 5 dagen in de week vinden op een van onze locaties.

Het leuke van werken als dierenarts bij dr Woof vind ik de afwisseling van de vragen en problemen die ik op een dag tegen kom en verder opereer ik ook graag.

Ik hoop me in de toekomst wat meer te kunnen specialiseren richting de geneeskunde van de konijnen en knaagdieren, maar ik vind alle andere specialismes ook zo leuk dat ik hier ook zoveel mogelijk van wil leren.

In mijn vrije tijd ga ik het liefste de natuur in. Ik rij graag paard, in de bossen of wanneer het weer dit niet toelaat volg ik lessen in de westernsport. Op andere momenten vind ik het heerlijk om met de hond het bos in te gaan en even lekker uit te waaien.
MIjn naam is Simone van Oers en ik ben begin 2004 afgestudeerd als dierenarts  bij de universiteit van Utrecht met als specialisatie gezelschapsdieren. Ik ben meteen na mijn afstuderen gaan werken in een grote praktijk in Rotterdam en na 5 jaar ben ik als zelfstandige aan het werk gegaan voornamelijk als chirurg. Ik miste echter het contact met de patient en de mensen zodat ik weer terug ben gegaan in de praktijk als algemeen dierenarts. Dit blijkt de juiste keuze voor mij want ik heb het reuze naar mijn zin bij dr Woof. Mijn interesses liggen bij de weke delen chirurgie en de internistische geneeskunde, Ik geloof in goede zorg met oog voor het dier en de mens die erbij hoort. Ik woon al 12 jaar in Rotterdam met mijn man Bram en de teckel Hannes. Mijn hobbies zijn lezen en reizen en we hebben een boot waar we graag mee op pad gaan.
Mijn naam is Wendy Bijman en ik ben sinds juni 2016 werkzaam bij dr. Woof! Sinds mei 2017 heb ik de functie van praktijkmanager. Voordat ik bij dr. Woof! werkte heb ik op het laboratorium gewerkt, waar ik onderzoek deed naar humane ziekten. Maar aangezien mijn passie voor dieren behoorlijk groot is, past dit werk toch een stuk beter bij me. Zelf bezit ik met mijn man een eigen dierenspeciaalzaak en hierdoor ben ik in contact gekomen met dr. Woof! Mede door deze achtergrond kan ik zorgen voor een goede communicatie tussen de winkels en ons en daarmee de klanten dus ook zo goed mogelijk in hun behoeften voorzien.
Paraveterinair
Ik ben Mennette, in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (diergeneeskunde, gezelschapsdieren) en sinds 2015 werkzaam bij Dr. Woof!
Al op jonge leeftijd wist ik dat ik dierenarts wilde worden; ik vind het fantastisch om dieren  - en hun baasjes - te kunnen en mogen helpen.
Verder reis ik graag, bijv. naar Azië - waar ik me heb ingezet voor een project voor zwerfhonden - en van goede muziek en een mooie film of serie
kan ik ook genieten.
Op de foto zie je me met onze hoogbejaarde dame, luisterend naar de originele naam Zwartje.
Dierenarts
Dierenarts
Paraveterinair
dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54592992.
Ons BTW-nummer is NL002028824B34
Creatie en realisatie door The MindOffice
Beoordeling van Dr. Woof op facebook.com: 4.4 uit 5 (59 beoordelingen)