DIERENKLINIEK ROTTERDAM NOORDAdres:
Gerard Scholtenstraat 54
3035 SN Rotterdam
010-7900510

Let op: Wij werken op AFSPRAAK, hierdoor vervallen onze spreekuren!In verband met  personeelsonderbezetting zijn wij genoodzaakt om de telefoon eerder door te schakelen naar de spoedkliniek
Rijswijk Anicura:
-Ma,di,wo,do,vr vanaf 18:00 uur
-Za vanaf 16:00 uur LET OP niet iedere zaterdag geopend
Mocht u ons nodig hebben zijn wij bereikbaar vanaf 8:30 uur. Voor niet spoedeisende vragen mag u ons mailen naar info@drwoof.nl.

I.V.M Een te kort aan personeel is de LOCATIE ROTTERDAM - NOORD alleen geopend tussen 14:00 en 16:00 uur voor het ophalen van medicatie en voer.Voor het maken van een afspraak kunt bellen met 010-7900510.Behandelingen

Zoekt u een vakkundige en voordelige dierenkliniek in Rotterdam Noord voor een consult of behandeling van uw hond, kat, konijn, fret of cavia? Neem dan contact op met Dr. Woof! Bovendien kunt u bij een spoedgeval met uw huisdier onze spoeddienst bellen.
U kunt op afspraak in onze dierenkliniek in Rotterdam Noord terecht voor een consult, chip of vaccinatie van uw geliefde huisdier. Verder verrichten wij een bloed- en fecesonderzoek en castratie of sterilisatie van uw kat of hond, Dr. Woof! heeft dieetvoeding van alle merken en u kunt na (telefonisch) overleg medicijnen ophalen voor uw huisdier. Bij Dr. Woof! bent u verzekerd van laagdrempelige dierenhulp in de buurt, met een uitstekende service en tegen een scherp tarief. Zo blijft uw hond, kat, konijn, fret of cavia gezond.

Tijdens het inloopspreekuur bent u welkom voor:
  • consult
  • chippen
  • vaccineren
Verder behandelen wij uitsluitend op afspraak voor:
  • alle castraties
  • alle sterilisaties
  • alle overige operaties
  • bloedonderzoek
  • feces-onderzoek
  • huidonderzoek

Wij verkopen alle merken dieetvoeding. We adviseren hiervoor met ons te bellen zodat wij kunnen zorgen dat het aanwezig is. Ook kan men medicijnen komen ophalen, dit is uitsluitend na (telefonisch) overleg mogelijk.

Let op! In de buurt rondom de Gerard Scholtenstraat is het betaald parkeren. Dit kan per pin bij de betaalautomaat op de kruising van de Gerard Scholtenstraat met de Bergweg.

37337809_1833375363376062_70026398819900  37301758_1833375910042674_86564654092365

Dr. Woof! team

Mijn naam is Wendy Dijkstra en ik werk sinds januari 2015 bij dierenkliniek Dr. Woof!. Na mijn afstuderen in 2004 in Utrecht heb ik bij diverse dierenklinieken gewerkt.  Aanvankelijk heb ik naast gezelschapsdieren ook paarden behandeld. Gaandeweg  ontdekte ik dat, hoewel ik paarden nog steeds prachtige dieren vind, mijn interesse als dierenarts het meest uitgaat naar de gezelschapsdieren. Hierin vind ik voldoende uitdaging tot verdere kennisverdieping.
Mijn naam is Kathy Logemann en ik werk sinds het voorjaar 2013 als dierenartsassistente-paraveterinair bij Dierenkliniek dr. Woof! Ik ben mijn hele leven al gek met beesten; ik heb 2 superleuke (en ondeugende) ruwharige teckels, 2 grasparkieten en een cavia en in mijn vrije tijd ben ik graag met paarden bezig. Naast mijn diploma paraveterinair dierenartsassistent ben ik sinds september 2013 ook gediplomeerd trimster en heb ik ook mijn eigen Trimsalon De Hondenhoek in Bergschenhoek.
Toen ik in 2009 startte met mijn studie diergeneeskunde wist ik na de eerste dag al; dit is echt wat voor mij; en ik heb er hierna nooit spijt van gehad.
Na mijn afstuderen in 2016 heb ik eerst ervaring op gedaan in een andere kliniek, waarna ik bij dr Woof begonnen ben. U kunt mij 5 dagen in de week vinden op een van onze locaties.

Het leuke van werken als dierenarts bij dr Woof vind ik de afwisseling van de vragen en problemen die ik op een dag tegen kom en verder opereer ik ook graag.

Ik hoop me in de toekomst wat meer te kunnen specialiseren richting de geneeskunde van de konijnen en knaagdieren, maar ik vind alle andere specialismes ook zo leuk dat ik hier ook zoveel mogelijk van wil leren.

In mijn vrije tijd ga ik het liefste de natuur in. Ik rij graag paard, in de bossen of wanneer het weer dit niet toelaat volg ik lessen in de westernsport. Op andere momenten vind ik het heerlijk om met de hond het bos in te gaan en even lekker uit te waaien.
MIjn naam is Simone van Oers en ik ben begin 2004 afgestudeerd als dierenarts  bij de universiteit van Utrecht met als specialisatie gezelschapsdieren. Ik ben meteen na mijn afstuderen gaan werken in een grote praktijk in Rotterdam en na 5 jaar ben ik als zelfstandige aan het werk gegaan voornamelijk als chirurg. Ik miste echter het contact met de patient en de mensen zodat ik weer terug ben gegaan in de praktijk als algemeen dierenarts. Dit blijkt de juiste keuze voor mij want ik heb het reuze naar mijn zin bij dr Woof. Mijn interesses liggen bij de weke delen chirurgie en de internistische geneeskunde, Ik geloof in goede zorg met oog voor het dier en de mens die erbij hoort. Ik woon al 12 jaar in Rotterdam met mijn man Bram en de teckel Hannes. Mijn hobbies zijn lezen en reizen en we hebben een boot waar we graag mee op pad gaan.
Paraveterinair

Mijn naam is Jill Zijlstra en sinds 2017 ben ik werkzaam als vaste kracht bij Drwoof! als paraveterinair.

Vanaf kleins af aan wilde ik “iets” met dieren gaan doen. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan het groenhorst college in Barneveld. Heb altijd verschillende huisdieren gehad. Ik heb eerst wat werkervaring op gedaan bij mijn vorige woonplaats maar woon en werk nu met plezier in rotterdam!
Ik ben Mennette, in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (diergeneeskunde, gezelschapsdieren) en sinds 2015 werkzaam bij Dr. Woof!
Al op jonge leeftijd wist ik dat ik dierenarts wilde worden; ik vind het fantastisch om dieren  - en hun baasjes - te kunnen en mogen helpen.
Verder reis ik graag, bijv. naar Azië - waar ik me heb ingezet voor een project voor zwerfhonden - en van goede muziek en een mooie film of serie
kan ik ook genieten.
Op de foto zie je me met onze hoogbejaarde dame, luisterend naar de originele naam Zwartje.
Dierenarts
Dierenarts
Paraveterinair
dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54592992.
Ons BTW-nummer is NL002028824B34
Creatie en realisatie door The MindOffice
Beoordeling van Dr. Woof op facebook.com: 4.4 uit 5 (59 beoordelingen)