Dierenartsenkliniek

Let op: vanaf woensdag 14-3 t/m vrijdagochtend wordt ons computersysteem vervangen. Wij kunnen de spreekuren gewoon draaien, maar wij kunnen niet uw gegevens erbij pakken. Mocht u een herhaalrecept nodig hebben, dan gelieve dit voor of na deze periode te halen en indien dit niet mogelijk is, dan graag het doosje of een strip van de oude medicijnen meenemen. Onze excuses voor het ongemak.

Wat is Dr. Woof! ?
Dr. Woof! is de vakkundige en voordelige dierendokter bij u in de buurt. We combineren uitstekende service met superscherpe tarieven en gemak.

In de Dr. Woof! klinieken kunt u terecht voor consulten en medische ingrepen zoals de sterilisatie of castratie van uw huisdier. Dr. Woof! vindt u in de buurt van dierenspeciaalzaken.

En Dr. Woof! Mobiel komt naar u toe!
Tijdens speciale vaccinatieacties in ruim 200 dierenspeciaalzaken in Nederland, komen we geheid bij u in de buurt: voor vaccineren en chippen van uw hond, kat, konijn of fret. Kijk nu in onze vaccinatieagenda voor de data en tijden.

Het team van Dr. Woof! stelt zich aan u voor!


Voor een gezonde hond, kat, konijn, fret of cavia: even langs Dr. Woof!, de voordelige dierendokter.
dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54592992.
Ons BTW-nummer is NL.1804.388.27.B01
Creatie en realisatie door The MindOffice
Beoordeling van Dr. Woof op facebook.com: 4.4 uit 5 (59 beoordelingen)