VACCINATIES in de Winkel

ONZE VACCINATIE-ACTIES GAAN DOOR. WEL VRAGEN WIJ U OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VIA DE MAIL (DUS NIET TELEFONISCH) OP ONS MAILADRES: ENTINGENDRWOOF@GMAIL.COM (Graag onder vermelding van NAAM, TELEFOONNUMMER, AANTAL en SOORT dieren en wat voor VACCINATIE en voor WELKE LOCATIE/ WINKEL u een afspraak wilt maken.)
Ook verzoeken wij u om alleen te komen als u geen klachten heeft.

Wij HANTEREN EEN MONDKAPJESPLICHT VOOR ZOWEL KLANTEN ALS ARTSEN EN ASSISTENSTES. OOK VRAGEN WIJ U OM MET MAXIMAAL 1 BEGELEIDER PER DIER TE KOMEN EN DE 1,5 METER AFSTAND VAN ELKAAR TE BEWAREN.

VOOR DE ACTIES BIJ DE WELKOOP BARNEVELD EN INTRATUIN BARNEVELD KUNT U ALLEEN EEN AFSPRAAK MAKEN VIA DE WINKEL ZELF.

VOOR VACCINEREN BIJ ONZE KLINIEK(EN) KUNT TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN OP TELEFOONNUMMER: 010-7900510.

Wat is Dr. Woof! ?
Dr. Woof! is de vakkundige en voordelige dierendokter bij u in de buurt. We combineren uitstekende service met superscherpe tarieven en gemak.
In de Dr. Woof! klinieken kunt u terecht voor consulten en medische ingrepen zoals de sterilisatie of castratie van uw huisdier. Dr. Woof! vindt u in de buurt van dierenspeciaalzaken.Dr. Woof! Mobiel komt naar u toe!

Tijdens speciale vaccinatieacties in ruim 200 dierenspeciaalzaken in Nederland komen we geheid bij u in de buurt: voor vaccinaties en chippen van uw hond, kat, konijn of fret. Kijk nu in onze vaccinatieagenda voor de data en tijden.

Vacature

Wij hebben op dit moment vacatures! Klik hier voor meer informatie!

Dierenartsen die al lang in het vak zitten, onervaren dierenartsen en herintreders zijn ook van harte welkom om te solliciteren.Het team van Dr. Woof! stelt zich aan u voor!


Voor een gezonde hond, kat, konijn, fret of cavia: even langs Dr. Woof!, de voordelige dierendokter.
Privacyverklaring


Doel van verwerking van uw gegevens?
Uw gegevens worden bewaard om een overeenkomst/opdracht te kunnen uitvoeren en u een factuur te kunnen sturen.
Van leveranciers en groothandels bewaren wij gegevens voor boekhoudkundige administratie en producttechnische vragen.
Van personeel bewaren wij noodzakelijke gegevens voor salarisadministratie.

Wij verwerken de volgende gegevens:

 • Bedrijfsnaam indien van toepassing
 • Voor- en achternaam contactpersoon/cliënt
 • Geslacht contactpersoon/cliënt
 • Adres contactpersoon/cliënt/bedrijf
 • Naam, diersoort, ras, leeftijd, chipcode, paspoortnummer en medische gegevens huisdier(en) van contactpersoon
 • Bankrekeningnummer bedrijf en personeel
 • KvK-nummer bedrijf
 • Burgerservicenummer van personeel
 • Geboortedatum van personeel
 • BTW-nummer als de BTW wordt verlegd

Zit u in de schuldsanering of staat u onder bewindvoering? Dan verzamelen wij ook de door u aangedragen gegevens ten behoeve van facturatie.

Wie gaan uw gegevens ontvangen?
De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Dr. Woof! Veterinaire services. De partners waar wij mee samenwerken zijn:
 • Stecom ITG Solutions. Systeembeheerder; maakt back-up van onze database. De verbinding tussen de back-up server van Dr. Woof! is vergrendeld met een SSL certificaat. Toegang tot onze server is beveiligd pmet een per gebruiker uniek gebruikersnaam en wachtwoord. Wijzigingen aan het systeem kunnen enkel worden uitgevoerd door de systeembeheerder. Bij uit dienst gaan van de gebruiker, komt ook zijn/haar account te vervallen.
 • VADMA. Verwerkt onze boekhoudkundige en salarisadministratie.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?
Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat, of - aangaande medisch dossier en boekhoudkundige administratie- zolang de wetgever verplicht. In voorkomend geval wordt de dan geldende wettelijke termijn gehanteerd: fiscaal 7 jaar, verantwoorde registratie medicatie en derhalve medisch dossier 5 jaar. Na beëindiging van de samenwerking wordt u uitgeschreven.
Zit u in de schuldsanering of staat u onder bewindvoering? Dan bewaren wijde door u aangedragen gegevens zolang dit strikt noodzakelijk is voor facturatie. Deze gegevens worden verwijderd zodra schuldsanering/bewindvoering is beëindigd.

Hoe kunt u uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen?
Stuur ons een email op info@drwoof.nl en wij zullen u dan inzage geven in uw gegevens. U kunt via de email ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen. Tevens kunt u via de email bezwaar maken tegen het feit dat wij uw gegevens in beheer hebben. Wij zullen uw gegevens dan verwijderen daar waar dit niet in strijd is met de wettelijke verplichtingen met betrekking tot medisch dossier en boekhoudkundige administratie.

Recht van overdracht van uw gegevens
Heeft u voor een andere partij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld voor een doorverwijzing naar een andere praktijk, dan kunnen wij des gevraagd de gegevens aanleveren in pdf. Dit kan alleen de cliënt zelf aanvragen.

Recht om een klacht in te dienen
Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met gegevens omgaan? Dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?
Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via email, post of telefonisch, geen factuur mailen of betalen en geen salarisadministratie uitvoeren. Met uw gegevens kunnen wij oproepkaarten of -emails sturen zodra uw huisdier weer aan de beurt is voor een vaccinatie. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw gegevens door Dr. Woof! weer in te trekken daaar waar dit niet in strijd is met de wettelijke verplichtingen met betrekking tot medisch dossier en boekhoudkundige administratie.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@drwoof.nl
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail16-09-2021

Jumper De Diersuper Lelystad
Tjalk 15-02
8232 LK Lelystad
14:30 - 16:30

16-09-2021

Welkoop Eemnes
Noordersingel 18B
3755 EZ Eemnes
12:00 - 13:30

16-09-2021

Jumper Almere
Markerkant 1006
1316 AC Almere
18:00 - 19:30

dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54592992.
Ons BTW-nummer is NL002028824B34
Creatie en realisatie door The MindOffice
Beoordeling van Dr. Woof op facebook.com: 4.4 uit 5 (59 beoordelingen)