VACCINATIES in de Winkel

Let op!
Voor de vaccinatie acties is het NIET nodig om een afspraak te maken. U kunt tussen de tijden dat wij aanwezig zijn, gewoon binnen lopen voor een vaccinatie en/of chip. Komt u met 3 of meer puppies voor chippen, paspoort en vaccintie zouden wij graag hiervoor wèl een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar ons algemeen nummer: 010-7900510. Vergeet geen UBN nummer aan te vragen, u kunt hiervoor terecht bij: Aanvragen UBN

Aanwezige vaccinaties op acties:
Grote Cocktail Hond (Parvo + Ziekte van Weil + Hondenziekte + Besmettelijke Leverziekte)
Kleine Cocktail Hond (Ziekte van Weil)
Puppy (6 weken, 9 weken en 12 weken vaccinaties)
Kennelhoest
Rabiës (Hondsolheid)
Grote Cocktail kat (Kattenziekte + Niesziekte)
Kleine Cocktail kat (Niesziekte)
Bordertella kat
Myxo-RHD plus konijn (Myxomatose + RHD1 + RHD2)

Alle vaccinaties zijn €30,- euro per vaccinatie. Uitgesloten het Myxo-RHD plus vaccin, dit nieuwe vaccin is €45,- euro.

Tevens aanwezig:
Europese Paspoorten €15,-
Gratis vaccinatie boekjes
Chips €30,-

VOOR VACCINEREN BIJ ONZE KLINIEK(EN) MET CONSULT KUNT TELEFONISCH EEN AFSPRAAK MAKEN OP TELEFOONNUMMER: 010-7900510.

Wat is Dr. Woof! ?
Dr. Woof! is de vakkundige en voordelige dierendokter bij u in de buurt. We combineren uitstekende service met superscherpe tarieven en gemak.
In de Dr. Woof! klinieken kunt u terecht voor consulten en medische ingrepen zoals de sterilisatie of castratie van uw huisdier. Dr. Woof! vindt u in de buurt van dierenspeciaalzaken.Dr. Woof! Mobiel komt naar u toe!

Tijdens speciale vaccinatieacties in ruim 200 dierenspeciaalzaken in Nederland komen we geheid bij u in de buurt: voor vaccinaties en chippen van uw hond, kat, konijn of fret. Kijk nu in onze vaccinatieagenda voor de data en tijden.

Vacature

Wij hebben op dit moment vacatures! Klik hier voor meer informatie!

Dierenartsen die al lang in het vak zitten, onervaren dierenartsen en herintreders zijn ook van harte welkom om te solliciteren.Het team van Dr. Woof! stelt zich aan u voor!


Voor een gezonde hond, kat, konijn, fret of cavia: even langs Dr. Woof!, de voordelige dierendokter.
Privacyverklaring


Doel van verwerking van uw gegevens?
Uw gegevens worden bewaard om een overeenkomst/opdracht te kunnen uitvoeren en u een factuur te kunnen sturen.
Van leveranciers en groothandels bewaren wij gegevens voor boekhoudkundige administratie en producttechnische vragen.
Van personeel bewaren wij noodzakelijke gegevens voor salarisadministratie.

Wij verwerken de volgende gegevens:

 • Bedrijfsnaam indien van toepassing
 • Voor- en achternaam contactpersoon/cliënt
 • Geslacht contactpersoon/cliënt
 • Adres contactpersoon/cliënt/bedrijf
 • Naam, diersoort, ras, leeftijd, chipcode, paspoortnummer en medische gegevens huisdier(en) van contactpersoon
 • Bankrekeningnummer bedrijf en personeel
 • KvK-nummer bedrijf
 • Burgerservicenummer van personeel
 • Geboortedatum van personeel
 • BTW-nummer als de BTW wordt verlegd

Zit u in de schuldsanering of staat u onder bewindvoering? Dan verzamelen wij ook de door u aangedragen gegevens ten behoeve van facturatie.

Wie gaan uw gegevens ontvangen?
De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Dr. Woof! Veterinaire services. De partners waar wij mee samenwerken zijn:
 • Stecom ITG Solutions. Systeembeheerder; maakt back-up van onze database. De verbinding tussen de back-up server van Dr. Woof! is vergrendeld met een SSL certificaat. Toegang tot onze server is beveiligd pmet een per gebruiker uniek gebruikersnaam en wachtwoord. Wijzigingen aan het systeem kunnen enkel worden uitgevoerd door de systeembeheerder. Bij uit dienst gaan van de gebruiker, komt ook zijn/haar account te vervallen.
 • VADMA. Verwerkt onze boekhoudkundige en salarisadministratie.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?
Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat, of - aangaande medisch dossier en boekhoudkundige administratie- zolang de wetgever verplicht. In voorkomend geval wordt de dan geldende wettelijke termijn gehanteerd: fiscaal 7 jaar, verantwoorde registratie medicatie en derhalve medisch dossier 5 jaar. Na beëindiging van de samenwerking wordt u uitgeschreven.
Zit u in de schuldsanering of staat u onder bewindvoering? Dan bewaren wijde door u aangedragen gegevens zolang dit strikt noodzakelijk is voor facturatie. Deze gegevens worden verwijderd zodra schuldsanering/bewindvoering is beëindigd.

Hoe kunt u uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen?
Stuur ons een email op info@drwoof.nl en wij zullen u dan inzage geven in uw gegevens. U kunt via de email ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen. Tevens kunt u via de email bezwaar maken tegen het feit dat wij uw gegevens in beheer hebben. Wij zullen uw gegevens dan verwijderen daar waar dit niet in strijd is met de wettelijke verplichtingen met betrekking tot medisch dossier en boekhoudkundige administratie.

Recht van overdracht van uw gegevens
Heeft u voor een andere partij uw gegevens nodig, bijvoorbeeld voor een doorverwijzing naar een andere praktijk, dan kunnen wij des gevraagd de gegevens aanleveren in pdf. Dit kan alleen de cliënt zelf aanvragen.

Recht om een klacht in te dienen
Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met gegevens omgaan? Dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?
Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via email, post of telefonisch, geen factuur mailen of betalen en geen salarisadministratie uitvoeren. Met uw gegevens kunnen wij oproepkaarten of -emails sturen zodra uw huisdier weer aan de beurt is voor een vaccinatie. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw gegevens door Dr. Woof! weer in te trekken daaar waar dit niet in strijd is met de wettelijke verplichtingen met betrekking tot medisch dossier en boekhoudkundige administratie.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@drwoof.nl19-06-2024

Dierenparadijs IJburg
IJburglaan 1307
1087 JJ Amsterdam
10:00 - 11:30

19-06-2024

Jumper Zaandam
Klokbaai 9-11
1506 VE Zaandam
12:30 - 14:00

19-06-2024

Jumper Purmerend
Van IJsendijkstraat 405
1442 LB Purmerend
15:00 - 16:30

dr. Woof! Veterinaire Dienstverlening staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54592992.
Ons BTW-nummer is NL002028824B34
Creatie en realisatie door The MindOffice
Beoordeling van Dr. Woof op facebook.com: 4.4 uit 5 (59 beoordelingen)